Beste ouder(s)/verzorger(s),

Over een jaar is het zover: uw zoon of dochter gaat naar de middelbare school. Een grote stap in de ontwikkeling van uw kind. Een lastige keuze soms en wellicht is er sinds uw eigen middelbareschooltijd ook wel e.e.a. veranderd.

Daarom organiseren het Goese Lyceum en het Ostrea Lyceum een gezamenlijke voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8

Wanneer: op 8 en 9 november 2023 om 19.30 uur

WaarScalda, Bessestraat 4 in Goes

Tijdens deze avond wordt eerst algemene informatie gegeven over het voortgezet onderwijs in het algemeen. Daarna kunt u van beide scholen verschillende informatierondes bijwonen.

Digitaal aanmelden voor de informatieavonden op 8 en 9 november is niet meer mogelijk. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u de avond toch bezoeken? Neem dan telefonisch contact op via 0113-212020 (Ostrea Lyceum) of stuur een mail naar inschrijvingen@pontes-ostrea.nl. Omdat er een zeer grote belangstelling is voor deze avonden, kan helaas geen voorkeursdatum meer doorgegeven worden. Vanaf vrijdag 3 november ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld een mail met daarin alle details, zoals o.a. de datum en tijd waarop u verwacht wordt.

Heeft u vragen? Stel deze gerust via inschrijvingen@pontes-ostrea.nl